Maria Calland

SOS bij geïrriteerde huid

50 tot 90% van alle vrouwen ervaren hun huid als gevoelig. Daar zijn verschillende redenen voor. Een zwangerschap, de overgang, negatieve milieu-invloeden of gewoonweg het drukke, dagelijkse leven.

Al deze invloeden worden zichtbaar op de huid. Als ze in nood komt, dan roept ze om hulp en geeft ze overduidelijke signalen af. Maar een huid die geïrriteerd is of rode vlekken heeft, kan ook weer tot rust komen – door een snelle reddingsoperatie in het schoonheidsinstituut of dankzij de EHBO-behandeling thuis, die altijd voor het grijpen ligt: 215 HUILE TENDRESSE VISAGE van Maria Galland.

De nieuwe gezichtsolie 215 HUILE TENDRESSE VISAGE kalmeert de geïrriteerde huid met zijn uiterst effectieve SOS-complex. Een trio dat de weerstand versterkt met ingrediënten van zonnebloemolie, onverzadigde vetzuren van echiumolie en fytosterolen van de ballonplant stabiliseert de huid in de diepere lagen en heeft een beschermende werking tegen vrije radicalen. Speciaal de fytosterolen remmen irritaties en verminderen allergische huidreacties.

Het alarmnummer bij een gevoelige huid!

Deel je bericht

Geef een reactie